Skip to content

Te koop: woonhuis Groenrijck (Vrijstaand) ong 7482 Haaksbergen

Verkocht

€ 646.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Haaksbergen Groenrijck (Vrijstaand) ong

Graag bieden wij u een UNIEKE kans om comfortabel, prijstechnisch aantrekkelijk en zonder zorgen uw eigen vrijstaande droomwoning te laten bouwen op het prachtige groene nieuwbouwplan ‘Groenrijck’ in Haaksbergen!

Let op: Om uw eigen droomwoning te bouwen op deze door groen en water omgeven locatie is dit nog de enigste en laatste kans!

Locatie:
De nieuwbouwwijk Groenrijck kent een rijke geschiedenis! De locatie hoorde in 1825 bij het verderop gelegen Erve Hofstede en bestond uit landbouwgrond en hooiland. Het meest recent (sinds 1985) was er een
tuin centrum gevestigd.

Plan:
Aan de noordzijde van Haaksbergen wordt een mooi nieuwbouwplan gerealiseerd bestaande uit diverse woningtypes, waaronder duurzame, gasloze vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Het plan wordt omgeven door groen en water. Het is hier fantastisch wonen in een huis dat helemaal klaar zal zijn voor de toekomst!

Kavel:
Het betreft hier een kavel van circa 500 m² waarvan 35 m² aan de achterzijde mandelig in eigendom zal worden verkregen.

Verbondenheid verkoop kavel met de formule ‘Huis op Kavel’:
De verkoop van de bouwkavel en de te bouwen woning zijn met elkaar verbonden door de formule ‘Huis op kavel’. Het is als koper dus niet mogelijk om de kavel aan te kopen en er zelfstandig een woning op te bouwen. Bij serieuze interesse kan, in overleg met de architect van ‘Huis op kavel’ waar mogelijk worden afgeweken van de ontwerpen.

Wie is ‘Huis op kavel’:
Bij ‘Huis op Kavel’ heeft u keuze uit verschillende vrijstaande woningtypen. Dat betekent minder keuzestress en u betaald een vaste prijs. Met deze vorm van bouwen bent u voordeliger uit dan wanneer u zelf alles regelt.

‘Huis op Kavel’ werkt met zorgvuldig geselecteerde aannemers die zijn aangesloten bij Woningborg, BouwGarant of SWK Garantie. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw woning daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Om de hoogste kwaliteitsnormen na te streven, zijn alle woningen ontworpen door een geregistreerde architect.

‘Huis op Kavel’ heeft voor u woningtype Britt geselecteerd die zeer geschikt is voor deze kavel: ‘Woningtype Britt’:
Een nieuwe trend in het wonen is het wonen in een schuurwoning of boerderijwoning met een moderne uitstraling! Deze unieke schuurwoning beschikt in totaal over 3 grote slaapkamers en 2 ruime badkamers. Op de begane grond is een mooie combinatie tussen slapen en wonen samen gebracht en op de 1e verdieping is een extra 4e slaapkamer zeker mogelijk. Kortom een prachtige ‘levensloopbestendige woning’ die u de kans geeft om in alle omstandigheden te kunnen blijven wonen. Een woning waar onze architect dus goed over nagedacht heeft!

Meer weten over ‘Woningtype Britt’? Zie https://www.huisopkavel.nl/huizen-zoeken/zoekresultaten/39/britt/

Uiteraard is het bespreekbaar voor zover het bestemmingsplan dit toelaat, in overleg met de architect van ‘Huis op kavel’, een ander woningtype uit het beschikbare aanbod van ‘Huis op kavel’ op de bouwkavel te positioneren. Tevens kan in overleg met de architect van ‘Huis op kavel’ gekozen worden voor een eigen ontwerp op maat, wens en budget.

De verkoopprijs van de kavel zelf, groot € 225.000,- is voor de koper exclusief:
– te betalen overdrachtsbelasting;
– notariskosten;
– financieringskosten.

Graag komen wij met u in contact voor nadere info omtrent de kavel of de mogelijkheden voor verkoop aan U!

  • 154 m2
  • 505 m2
  • 3

Kenmerken Groenrijck (Vrijstaand) ong

Overdracht

Koopprijs€ 646.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte505 m2
Woonoppervlakte154 m2
Inhoud727 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2021
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Groenrijck (Vrijstaand) ong

Vergelijkbaar woningaanbod