Een huis kopen in Hengelo met Dekkers Garantiemakelaars

Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar het ideale huis in Hengelo!

Ben je op zoek naar een leuke woning in of rondom Hengelo? Dekkers Garantiemakelaars helpt je graag verder! Misschien wil je je appartement omruilen voor een leuke woning met tuin en daarmee genieten van het groen en de rust? Of word je huidige huis te groot en wil je naar iets kleiner op zoek? Dekkers Garantiemakelaars begeleid je graag tijdens deze zoektocht in.

huis kopen hengelo

Wij hebben een groot aanbod huizen in Hengelo!

Bij Dekkers Garantiemakelaars kan jij eenvoudig je wensen doorgeven en wij gaan er mee aan de slag. Wil je een moderne of rustieke woning, hoeveel slaapkamers wil je en hoe moet je tuin georiënteerd zijn? Of wil je een klein en gezellig appartement met een leuk balkon waarop je ‘s morgens je koffie drinkt? Ga je voor nieuwbouw of een bestaande woning? Het kan allemaal! Wees gerust kritisch op de woning die je voor ogen hebt, zodat wij hier gericht mee aan de slag kunnen. Je krijgt een groot aanbod aan woningen die in aanmerking komen voor wat jij precies zoekt toegezonden per mail. Of je nou rustig de tijd neemt of snel wilt beslissen, wij passen ons op ieder vlak aan.

Garanties bij een huis kopen

Een huis kopen met behulp van Dekkers Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk garanties te geven aan jou. Een huis kopen is vaak een spannende en emotionele gebeurtenis. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis zoals je mag verwachten? Zijn er geen verborgen gebreken? Wij bieden zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan! Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk aangeleverd door ons, hierdoor kun je bij het kopen van een huis een weloverwogen en juiste keuze maken.

Huis kopen in Hengelo? Doe een beroep op onze expertise!

Wij zijn al jarenlang actief in het begeleiden van mensen bij het kopen van huizen in Hengelo. Zoek jij dus een huis in deze mooie stad? Wij zijn jou partner en begeleiden je tijdens de aankoop van A tot Z. We kennen de lokale regelgeving en zorgen dat de koop zonder zorgen verloopt. We zoeken gericht op basis van jouw woonwensen. Je hoeft je niet bezig te houden met randzaken rondom jouw nieuwe woning, dit doen wij voor jou.

Huis kopen, hypotheek nodig?

Jij wilt een mooi huis in Hengelo kopen en je wil een passende hypotheek aangaan? Ook hierin kunnen wij je helpen. Het zou zonde zijn dat je de woning mis zou lopen door een hypotheek die je niet krijgt of omdat het regelen van de hypotheek te lang op zich laat wachten. Wij werken nauw samen met diverse banken en zelfstandige hypotheekadviseurs. Samen zoeken wij naar de best passende oplossing voor jou zodat jij dat voor jouw droomhuis kunt gaan.

Snel een huis kopen in Hengelo? Neem nu contact met ons op!

Wanneer je besloten hebt om een huis te kopen in Hengelo, kan het maar beter vlot en snel gaan. Je hebt je zinnen gezet op een nieuw huis in Hengelo en je wilt er snel in trekken, dat begrijpen wij. Neem snel contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Wil je meer informatie over het kopen of verkopen van een huis in Hengelo met een aankoopmakelaar van Dekkers Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 074 - 291 57 00
of mail naar info@dekkersmakelaars.nl. Wij zijn dé makelaar in Hengelo

 

Contact

Contact kopen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.