Huis verkopen in Hengelo door Dekkers Garantiemakelaars

Huis verkopen in Hengelo? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke Franse balkon? Je huis verkopen via Dekkers Garantiemakelaars is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar, Dekkers Garantiemakelaars in Hengelo, kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Dekkers Garantiemakelaars in Hengelo kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Dekkers Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek;
  • Fase 2: Presentatie & prijs;
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen;
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop.

Wil je meer informatie over het verkopen of kopen van een huis in Hengelo met een verkoopmakelaar van Dekkers Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 074 - 291 57 00 of mail naar info@dekkersmakelaars.nl. Wij zijn dé makelaar in Hengelo

Contact verkopen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?