Huis verkopen in Hengelo door Dekkers Garantiemakelaars

Wil je je huis verkopen in Hengelo of omgeving? Is je huis te klein geworden of juist te groot? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je eindelijk een tuin in plaats van dat gezellige balkon? Je huis verkopen in Hengelo biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM-makelaar Dekkers Garantiemakelaars in Hengelo kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, wij nemen het gehele verkoopproces zorgeloos uit handen.

Gelijk een waardebepaling inplannen? Klik dan hier 

Jouw verkoopmakelaar in omgeving Hengelo

Een huis te koop zetten is eenvoudig, maar je huis succesvol verkopen is een vak apart. En je wilt natuurlijk de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Dekkers Garantiemakelaars neemt jouw zorgen uit handen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door onze kennis van de lokale markt en onze creatieve oplossingen. Wij begeleiden de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
Fase 2: Presentatie & prijs
Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer weten over het verkopen van jouw woning in deze 4 stappen? Bekijk dan ons verkoopproces onder ‘stap voor stap verkopen’.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis te koop zetten is makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is een vak apart. Een huis verkopen met Dekkers Garantiemakelaars biedt diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we je van A tot Z begeleiden: van het aanbieden van je huis voor de juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen die we graag toelichten:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Hengelo en omstreken
  • Onze eerdere klanten beoordeelden ons op Funda met een 9,3!
  • Kleinschalig kantoor met persoonlijke dienstverlening
  • Al 100 jaar gevestigd in Hengelo met veel regionale marktkennis
  • We geven jou een realistische en objectieve blik
  • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
  • Een correcte en vlotte afhandeling

Kosten voor een makelaar

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Als verkoopmakelaar hebben we kennis van de markt, zijn we juridisch goed op de hoogte en kunnen we onze ervaring en expertise inzetten om professioneel te onderhandelen met kopers. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht!

Garanties bij het verkopen van je huis

Een huis verkopen met Dekkers Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met onze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden diverse garanties. Meer hierover lees je onder onze verkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Dekkers Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met Dekkers Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars. Een waardebepaling geeft je inzicht in de waarde van je woning, je positie op de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem contact met ons op voor het inplannen van een waardebepaling via telefoonnummer 074 – 291 57 00 of per mail op info@dekkersmakelaars.nl. Wij van Dekkers Garantiemakelaars staan voor je klaar!

Dekkers Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 50 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring beschikt Dekkers Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact verkopen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.