Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Dekkers Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Dit was mijn eerste kennismaking met de werkzaamheden van een makelaar. De voortvarendheid, het contact via de app en de begeleiding tijdens persoonlijke gesprekken waren buitengewoon: zakelijk én persoonlijk in een.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

We zijn door Dekkers Garantiemakelaars heel goed geholpen. We hebben goed en duidelijk advies gekregen en ze hebben een hogere prijs uit de verkoop kunnen slepen dan we ooit hadden kunnen dromen! Verder was het heel fijn dat we zowel via mail, WhatsApp als telefonisch makkelijk contact konden hebben. Er werd goed met ons meegedacht. Wij zouden Dekkers garantiemakelaars echt aanraden bij iedereen!!!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9

Het personeel is vriendelijk, meedenkend en proactief. Super fijn!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Hij heeft goed naar ons geluisterd wat onze wensen waren en deze uitgevoerd. Hij houdt je goed op de hoogte hoe de zaken verlopen .Wij zullen vrienden en kennissen aanraden om hun huis bij Garantiemakelaars Dekkers in de verkoop te doen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dekkers Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Dekkers Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?