Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Dekkers Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Heb een zeer prettige samenwerking gehad met René Stemerdink. Deskundig weet waar hij over praat en is kort en duidelijk. Geen langdradige verhalen. bedankt voor de prettige samenwerking , en ik zal jullie zeer zeker adviseren bij kopers en verkopers

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

Het ging allemaal goed; - met aandacht, kennis en kunde, - een professionele presentatie van de woning in een folder en online - passend advies over de aanpak van funderingsherstel - inspelend op onze omstandigheden en wensen als verkopers - geduld, rust, plezier en humor Dekkers als makelaar gaf vertrouwen en structuur bij de verkoop van onze woning.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Tot nu toe erg fijn geholpen, direct contact met makelaar, alles wordt duidelijk besproken en wordt er aan afspraken gehouden

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wilfried heeft alles perfect begeleidt rondom de verkoop van mijn huis. Deskundig en professioneel. Ik zou Dekkers garantiemakelaars zeker aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Moet zeggen dat het contact zeer aangenaam was.( Gesproken met Rene). Gesprekken en afspraken ging lekker vloeiend.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dekkers Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Dekkers Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?