Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Dekkers Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

We zijn zeer tevreden over de snelle verkoop van de woning, reeele prijsstelling in een rare markt en no nonse mentaliteit met correcte contacten en fijne terugkoppelingen tijdens het gehele proces

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Het verkopen van een woning is een kwestie van vertrouwen. De huizenmarkt is niet transparant, als je niet zelf de verkoop van de woning doet ben je afhankelijk van een makelaar. Dekkers makelaars heeft de verkoop van de woning voor mij goed begeleid. Ze zijn betrokken, luisteren naar je wensen en geven goed advies.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Het verkoopproces verliep soepel en voorspoedig. De makelaar is professioneel, prettig in de omgang en communiceert accuraat. Kortom een welverdiende 8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Prettig contact. Er werd snel gehandeld en gecommuniceerd waardoor de aankoop snel en tot volle tevredenheid tot stand kwam.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Dekkers heeft ons erg goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. We zijn zeer tevreden over zijn expertise en bevelen hen ten zeerste aan!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8.5

Superfijn geholpen, zoekopdracht gegeven en snel wat gevonden! Zeer snel met beantwoorden vragen van mijn kant. Echt aanrader!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dekkers Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Dekkers Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?