Makelaar Borne

Wilt uw woning verkopen, of bent u juist op zoek naar een woning in Borne? Dekkers Makelaar Borne staat voor u klaar als Garantiemakelaar! Borne is een prachtig dorp in Twente dat grenst aan Tubbergen, Hengelo en Dinkelland. Tot de gemeente Borne behoren de dorpskernen Hertme en Zenderen waar ook regelmatig prachtige woningen te koop staan.

Bent u op zoek naar niet zomaar een woning, maar naar uw droomwoning? Dekkers Garantiemakelaars staat voor u klaar om u op een correcte wijze te adviseren over de mogelijkheden. Voorafgaand vindt u vele tips over een huis kopen in Borne, waarbij wij u graag uitleggen in welke stappen u het beste naar een koopwoning kunt kijken.

  • Wat is uw budget voor een woning?
  • Welke huizen spreken uw aan?
  • Wilt u een grote of een kleine tuin?
  • Hoeveel slaapkamers heeft u het liefst?

Bovenstaande aspecten zijn essentieel om een keuze voor een bezichtiging te maken. Heeft u interesse in een woning die u op onze website heeft gezien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 074-2915700 of maak een afspraak. Naast Borne zijn wij ook actief als makelaar in Hengelo.

Wilt u een woning verkopen via Dekkers Makelaar Borne?

Voorafgaand hebben wij een aantal belangrijke tips voor het verkopen van uw huis. Tijdens de voorbereiding worden uw wensen in kaart gebracht, waarbij er zeer duidelijke afspraken worden gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent als verkoper. Hierbij kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. In de eerste fase wordt uw woning geïnventariseerd en beoordeeld waarbij (indien noodzakelijk) een bodemonderzoek, kadastraal onderzoek of een bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd. Dekker Makelaar Borne houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning? Neem contact op met Dekkers Makelaar Borne via 074-2915700 of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.