Meer dan alleen een makelaar: Ontdek de veelzijdigheid van een Garantiemakelaar

Een Garantiemakelaar is zoveel meer dan alleen een makelaar. Waarom? Omdat een Garantiemakelaar zorgt dat alle puzzelstukjes rondom wonen in elkaar vallen. Niet alleen voor aankoop & verkoop, maar ook voor taxaties, hypotheken en duurzaamheidsadvies kun je terecht bij een Garantiemakelaar.

Wat maakt een Garantiemakelaar zo speciaal? Laten we beginnen met het feit dat Dekkers Garantiemakelaars een onafhankelijke en professionele partij is die de woningmarkt in Hengelo als geen ander kent. Door jarenlange ervaring en expertise in de branche, kunnen wij klanten voorzien van passend advies en begeleiding bij het aan- of verkopen van een woning. Maar dat is niet alles. Een Garantiemakelaar is namelijk ook de ideale partner voor tal van andere zaken die met wonen te maken hebben.

Een Garantiemakelaar is bijvoorbeeld de aangewezen partij voor taxaties. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen of verbouwen, een taxatie is altijd noodzakelijk. Een Garantiemakelaar kan je daarbij helpen en zorgt dat de taxatie volledig en correct wordt uitgevoerd. Ook voor hypotheekadvies kun je bij de meeste Garantiemakelaars terecht. Het is belangrijk dat je een hypotheek afsluit die bij jouw persoonlijke situatie past. Een Garantiemakelaar kan je hierbij helpen en voorzien van onafhankelijk en deskundig advies.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en ook bij het kopen of verkopen van een woning. Een Garantiemakelaar kan je adviseren over duurzaamheidsmaatregelen en kan je helpen bij het vinden van een duurzame woning.

Als Garantiemakelaar ben je dus eigenlijk een totaaloplossing voor alle woonvragen. Of het nu gaat om aan- of verkoopbegeleiding, taxaties, hypotheken of duurzaamheidsadvies, een Garantiemakelaar staat altijd voor je klaar. Bij ons sta je er niet alleen voor, maar krijg je een persoonlijke en professionele begeleiding op maat.

Dus ben je op zoek naar een woning, wil je je woning verkopen of heb je andere vragen die met wonen te maken hebben? Neem dan contact op met een Garantiemakelaar bij jou in de buurt.