Ga naar inhoud

Te huur: woonhuis Dennenbosweg 23a 7556 CB Hengelo

Verhuurd

€ 1.500,- p/m

Dennenbosweg 23 – A te Hengelo.

Eindelijk heeft u de kans! Wonen in het centrum van Hengelo (O) in een uiterst energiezuinige volumineuze stadsvilla (bijna 600 m³) die een statige en stedelijke allure uitstraalt is nu mogelijk….

Het bouwplan aan de Dennenbosweg is geïnspireerd op de van oudsher zeer geliefde herenhuizen aan de Deldenerstraat. Dit type woningen is al 100 jaar zo geliefd omdat het een statige en stedelijke allure uitstraalt en daarnaast veel kwalitatieve ruimte bied. De hoge plafonds, de eigenzinnige indeling, de hoge ramen die tot diep in de woning daglicht brengen, de tuindeuren en het balkon dragen daar zorg voor. Ruimtes die plek bieden aan gezinnen maar ook ruimte bieden voor creativiteit.

Geïnspireerd op de uitstraling en die kwaliteiten hebben we aan de rand van de binnenstad deze mooie herenhuizen ontwikkeld. Fons Nijland heeft de herenhuizen in een modern jasje gestoken en heeft ze bij de bouwaanvraag ”Stadsvilla’s” genoemd. De stedelijke uitstraling doet denken aan de Amsterdamse grachtenpanden.

Met deze royale herenhuizen zoals hier ontwikkeld, krijgt u wel de lusten, het karakter en de sfeer van de 100 jaar oude woningen, maar niet de lasten.

Deze woningen zijn uitstekend geïsoleerd. De woning is tevens voorzien van zonnepanelen die ca. 4500 KwH per jaar opleveren, dit is voor normaal verbruik voldoende om te voorzien in de energiebehoefte. Het gas verbruik zal ook minimaal zijn gezien de goede isolatie. Daarnaast treft u modern comfort aan, als een royale badkamer en een afzonderlijk tweede toilet op de verdieping. Een heerlijke complete woonkeuken met moderne apparatuur én veel ruimte voor leven, slapen en hobby’s. De hoge plafonds versterken het ruimtelijk effect. Maar ook ruimte op eigen terrein voor één of twee auto’s.

De locatie in Hengelo is uitstekend, een karakteristieke buurt op twee minuten lopen vanaf het stadscentrum. Zaterdags een visje op de markt, boodschappen doen bij Albert Heijn, of ‘s avonds nog even een terrasje pakken, het is allemaal te doen op enkele minuten loopafstand. Als daarbij je toekomstige buurman, Van der Poel, het beste ijs van Nederland maakt heb je helemaal geluk.

Bijzonderheden:
U heeft de beschikking over 1 parkeerplaats op eigen grond.

Overige bijzonderheden:
– De gebruiksoppervlakte bedraagt circa 148 m²;
– Minimale huurperiode 2 jaar;
– Huurprijs is exclusief gas/water/licht;
– Als waarborgsom geldt één maandhuur;
– Aanvaarding per 1 september 2022;
– Huurovereenkomst volgens ROZ-model, met bijbehorende algemene bepalingen.

Om in aanmerking te komen voor huur dient u minimaal vooraf een huuraanvraagformulier in te vullen. Dit formulier kunt u aanvragen via ons kantoor en dient vooraf ingeleverd te worden. De uiteindelijke keuze voor een huurder zal door verhuurder zelf geschieden.

  • 148 m2
  • 180 m2
  • 3

Kenmerken Dennenbosweg 23a

Overdracht

Huurprijs€ 1.500,- p/m
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte180 m2
Woonoppervlakte148 m2
Inhoud589 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2019
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Dennenbosweg 23a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

80.802

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

47%

20% NL

29%

20% NL

24%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod