Skip to content

Te huur: appartement Geerdinksweg 8B 7555 DM Hengelo

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 795,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. huur Hengelo Geerdinksweg 8B

Geerdinksweg 8 B te Hengelo

Op loopafstand van diverse voorzieningen gelegen appartement op de begane grond van circa 79 m².

Indeling:
Hal met meterkast, CV-ruimte en toilet, woonkamer in combinatie met open keuken, slaapkamer, studeerkamer en een badkamer.

Het toilet is uitgevoerd met een hangend toilet en een fontein. Het geheel is betegeld tot aan het plafond in een courante lichte tegel.

De woonkamer in combinatie met de keuken heeft een oppervlakte van circa 29 m². Daglichttoetreding middels ramen in de gevels. Er is een keukenblok geplaatst met 3 onderkasten, 2 bovenkasten en een afzuigkap. Voorts een aanrechtblad, waarin een enkele RVS spoelbak.

In de badkamer de aansluiting wasautomaat, een vaste wastafel en een douchehoek met een betegeld scheidingsmuurtje. Betegeld tot aan het plafond met een witte wandtegel en een vloerafwerking met zwarte betegeling.

De slaapkamer is ruim bemeten met haar circa 20 m² grootte en hier is een royale lichtkoepel geplaatst voor de daglichttoetreding. Daarnaast is er nog een studeerkamer beschikbaar van circa 6 m².

In de CV-ruimte is een BOSCH Hoog Rendement CV-combiketel van 2012 geplaatst.

Bijzonderheden:
Tot het object behoort 1 parkeerplaats. Zelfstandige wooneenheid met eigen energiemeters. Daglichttoetreding en ventilatie middels lichtkoepels en ramen in de gevel. De woonoppervlakte is circa 76 m², exclusief de berging van circa 3 m². Bouwjaar 2012.

Condities:
– Servicekosten zijn niet van toepassing;
– Minimale huurtermijn één jaar;
– Huurprijs € 795,- per maand;
– Waarborgsom € 795,-;
– Huurovereenkomst volgens ROZ-model, met bijbehorende algemene bepalingen. Toewijzing geschiedt in overleg met verhuurder, na het overleggen van een BKR-toets, een ingevuld huuraanvraagformulier en een ingevulde werkgeversverklaring, met een salarisafrekening en een bewijs van bijschrijving van het nettosalaris op een bankrekening tnv potentiële huurder.

  • 76 m2
  • 2

Kenmerken Geerdinksweg 8B

Overdracht

Huurprijs€ 795,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte76 m2
Inhoud272 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2012
Dak typePlat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Geerdinksweg 8B

Vergelijkbaar woningaanbod