Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Enschedesestraat 148 7552 CK Hengelo

Verkocht

€ 275.000,- k.k.

Enschedesestraat 148 te Hengelo (O)

‘Het is de plek, ‘t direct verkocht zijn bij aankomst, de uitstraling van het geheel en de geschiedenis erachter’ die het ultieme gevoel bij een koper zal bepalen bij deze authentieke en nog in originele staat verkerende VRIJSTAANDE WONING.

Het geheel behoeft renovatie en modernisering, doch is dermate gunstig geprijsd dat het een unieke kans betreft voor de handige en slimme koper!

Waar? Aan de Enschedesestraat 148 te Hengelo!

Nieuwsgierig? Plan dan snel een bezichtiging!

Indeling:
Souterrain:
Royale kelder met een afmeting van 3,68 (l) x 2,00 (b) met de mogelijkheid voor het opslaan van al uw proviand.

Begane grond:
Entree aan de voorzijde van de woning, hal met tussenhal (leuk detail: de originele granito vloer is nog aanwezig) en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u rechtstreekse toegang tot de keuken, het toilet, de werkkamer, woon- en eetkamer.

De werkkamer meet een oppervlakte van 9 m² en is de perfecte multifunctionele ruimte. Een prima plek voor de kinderen om bijvoorbeeld te chillen, te werken vanuit huis of eventueel te slapen op de begane grond. In de werkkamer vinden we tevens de meterkast.

De living is opgedeeld in een woon- en eetkamer, gescheiden van elkaar middels fraaie ensuite deuren. De living aan de voorzijde meet een oppervlakte van circa 14,5 m² en biedt een riant uitzicht op de voorgelegen Enschedesestraat.
De living aan de achterzijde meet bijna 17 m² en staat in verbinding met de in 2001 aangebouwde serre van 11,5 m². In alle ruimtes is plek voor een royale zit- en eethoek.

De dichte keuken van circa 11 m² is voorzien van een oorspronkelijk keukenblok met een granito aanrechtblad waarin verwerkt een enkele spoelbak. Het geheel is eenvoudig doch functioneel. Tevens is de keuken voorzien van een afzuigkap, geiser, servieskast en een gashaard.

Vanuit de keuken komt u in het achter portaal, voorzien van een uitstortgootsteen (koud- en warmwater) evenals de wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop, de badkamer en een viertal slaapkamers. badkamer van circa 4,5 m² is voorzien van een wastafel, toilet en douchegelegenheid.

Tuin en stenen berging:
De tuin is zuidwest gesitueerd en aangelegd met bestrating, gazon en beplanting. Vast aan het woongedeelte een ruime stenen berging van circa 8 m² met vliering en elektra aansluiting. De achtertuin is ook via pad aan de zijkant van de woning (achterom) te bereiken.

Parkeren:
U kunt uw auto gratis parkeren aan de voorgelegen straat op de daarvoor bestemde parkeervakken.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd in omstreeks 1908. De verwarming geschiedt middels gaskachels, de warmwatervoorziening door middel van geisers. De perceeloppervlakte bedraagt 305 m², het gebruiksoppervlak wonen circa 141 m² en de woning kent een inhoud van rond de 644 m³. De woning is voorzien van glasisolatie (gedeeltelijk) en dakisolatie (serre). Het energielabel betreft een G.

De onroerende zaak Enschedesestraat 148 te Hengelo (O) betreft een voormalig kapsalon, welke thans in gebruik wordt genomen als woning. De gemeente heeft aangegeven middels een omgevingsvergunning hieraan medewerking te willen verlenen. Wel is het zo dat, voordat de woning in gebruik mag worden genomen, deze aantoonbaar moet voldoen aan de geluidsvoorschriften volgend uit artikel 3.3. van het Bouwbesluit 2012 (binnenniveau 33 dB bij een geluidsbelasting zonder aftrek van 64 dB, waarbij tevens rekening dient te worden gehouden met de ventilatie eisen en een percentage kieren).

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

  • 141 m2
  • 305 m2
  • 4

Kenmerken Enschedesestraat 148

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte305 m2
Woonoppervlakte141 m2
Inhoud644 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1908
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Enschedesestraat 148

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

80.802

Vergelijkbaar woningaanbod