Skip to content

Te koop: bouwgrond Stobbengoor ong 7614 LM Mariaparochie

Verkocht

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Mariaparochie Stobbengoor ong

Stobbengoor 0 (ongebouwd) te 7614 LM Mariaparochie

Een huis bouwen naar eigen inzicht, smaak en wensen, is één van de mooiere uitdagingen in het leven. Een kans die zich niet heel vaak voordoet ! Als u die uitdaging wilt aangaan, bieden wij u een unieke mogelijkheid: een nieuw te realiseren woning in een reeds geheel aangelegde omgeving.

Niet vaak wordt zo dicht tegen een dorp en aan de rand van een groene bufferzone zo’n mooie kavel te koop aangeboden. Een kavel die niet alleen de voordelen heeft van de dorpse faciliteiten op korte afstand, maar ook direct grenst aan het rustige en fraaie buitengebied. De omvang van de kavel alsmede de locatie geven u het prettige gevoel van buitenleven met alle comfort, natuur en de nodige faciliteiten binnen handbereik. Een perfecte uitvalsbasis, prima bereikbaar en met echt alle noodzakelijke faciliteiten in de directe omgeving!

Een waardevaste investering:
Alhoewel het niet de eerste overweging zal zijn bij de koop of bouw van een nieuw huis zal een waardevaste investering zeker in deze tijd meetellen. Bouwen op deze kavel is bouwen aan uw financiële toekomst, immers de waarde van een huis wordt onder meer bepaald door de belangrijke criteria ‘locatie’. Daarnaast zit dit de tijd mee qua bouwkosten en zijn de huidige rentetarieven uiterst aantrekkelijk.

De bouwmogelijkheden:
Bouwkundig Buro Erwin Meinders heeft een eerste opzet gemaakt van een nieuw te bouwen woning op deze locatie en is ook bekend met andere of aangepaste bouwmogelijkheden ter plekke. Met geïnteresseerden voor een kavel wil Erwin Meinders graag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aangaan. U kunt een afspraak met hem maken via tel nr. 0546 – 631 484 of via e-mail info@erwinmeinders.nl.

Overigens bent U met deze kavel indien gewenst geheel vrij in de keuze van architect of aannemer.

Belangstelling en hoe nu verder.
De makelaar kan u, voor een bepaalde tijd, een vrijblijvende optie op de kavel geven. In die periode kunt u de bouwmogelijkheden, de kosten, de hypotheek mogelijkheden en/of de verkoopmogelijkheden van uw eigen huis onderzoeken. Na deze fase met eventueel een tussentijdse verlenging van de optie, kunt u tot aankoop overgaan.

Koopsom:
Als koper betaald u naast de koopsom voor de kavel de daarover verschuldigde BTW (21%) alsmede de kosten van de notariële akte van levering.

We wensen u veel plezier bij de voorbereiding van de bouw van uw droomhuis. Een mooie tijd die veel energie vraagt maar ook veel energie geeft!

  • 994 m2

Kenmerken Stobbengoor ong

Overdracht

Woning prijsPrijs op aanvraag
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte994 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Stobbengoor ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

21.153

Vergelijkbaar woningaanbod